Δελτίου τύπου για το 6ο Φεστιβάλ Μουσικής

Αφίσα

Ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος «Οι Άγιοι Απόστολοι Γοργομύλου Πρεβέζης» με την αμέριστη συμπαράσταση και συνεργασία του Δήμου Ανωγείου διοργανώνει το 6ο Φεστιβάλ Μουσικής Γοργομύλου το Σάββατο 08 και την Κυριακή 09 Αυγούστου 2009 στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Το φεστιβάλ περιλαμβάνει σύγχρονες μουσικές αναζητήσεις με τη συμμετοχή γνωστών συγκροτημάτων και καλλιτεχνών από όλη την Ελλάδα όπως για παράδειγμα οι Socrates ένα από τα μεγαλύτερα rock συγκροτήματα της χώρας με μεγάλη ιστορία στο χώρο της μουσικής, ο Μπάμπης Στόκας με εξαιρετική πορεία στη μουσική σκηνή της χώρας οι 15 50 που κάθε εμφάνισή τους είναι γεγονός, ο Γιάννης Ζουγανέλης ίσως ο πιο πολυσύνθετος καλλιτέχνης στην Ελλάδα και οι Blues Wire με πάνω από 25 χρόνια παρουσίας στην μουσική. Επίσης συμμετέχουν συγκροτήματα από την ευρύτερη περιοχή όπως ο Γιώργος Γάκης με τους Troublemakers που η φήμη τους έχει ξεπεράσει τα σύνορα της Ηπείρου και θεωρούνται σήμερα ένα από τα πιο αξιόλογα και διαχρονικά Rock σχήματα της πατρίδας μας. Συμμετέχουν τέλος και ανερχόμενα συγκροτήματα από την περιοχή όπως είναι οι Silver and the Hidden Cash και οι Norma από τα Γιάννενα, οι Fade out και οι Tomorow Crist από την Άρτα και οι Tean Rio από το Θεσπρωτικό Πρεβέζης.

Εκτός από μουσική ο επισκέπτης θα απολαύσει ποτά και φαγητό, θα έχει την ευκαιρία να προμηθευτεί αναμνηστικά και να συμμετάσχει στην κλήρωση συλλεκτικής κιθάρας, προσφορά της Jack Daniels, η οποία θα έχει τις υπογραφές των καλλιτεχνών που συμμετέχουν και άλλα πλούσια δώρα.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επισκέπτονται τον δικτυακό τόπο του Συλλόγου www.orraon.gr, στον οποίο θα υπάρχουν σε λίγες ημέρες το πρόγραμμα του Festival, αφίσα, χάρτης και το ραδιοφωνικό σποτ.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 20:00

 

2015-07-26T00:06:48+00:00

Leave A Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.