ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΓΟΡΓΟΜΥΛΙΩΤΩΝ ΠΡΕΒΕΖΗΣ «Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΡΟ

Η Αδελφότητά μας οργανώνει τον ετήσιο χορό της στην αίθουσα δεξιώσεων «Ερατώ» του μέλους μας Μπάμπη Συγγούνα, που βρίσκεται στη Λεωφόρο Τατοίου 143, Βαρυμπόπη , τηλ. 210 816 9621, το Σάββατο 19 Μαρτίου 2011 και από τις 9 ώρα το βράδυ. Θα μας διασκεδάσει το παραδοσιακό συγκρότημα δημοτικής μουσικής του Ηλία Πλαστήρα. Η τιμή συμμετοχής ανέρχεται σε 30 Ευρώ το άτομο και περιλαμβάνει πλήρες μενού και ποτά : κρασί, μπύρες, αναψυκτικά. Άνετο, ελεύθερο parking.

Παρακαλούμε τους συγχωριανούς και φίλους μας, όπως δηλώσουν όσο το δυνατόν ενωρίτερα τη συμμετοχή τους, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011 προκειμένου αφενός να ενημερώσουμε εγκαίρως τον καταστηματάρχη για να προετοιμασθεί καταλλήλως και αφετέρου να μας διευκολύνει στη διαρρύθμιση της αίθουσας.

Με την ευκαιρία σας ενημερώνουμε ότι κατά τη διάρκεια του χορού θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά με δώρα που εθιμικά προσφέρονται από την Αδελφότητα και από συγχωριανούς και φίλους. Απευθυνόμεθα σε όλους και παρακαλούμε όπως, μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους, ενισχύσουν και αυτή μας την προσπάθεια. Για την προσφορά θα λάβουν γνώση όλοι οι συνδαιτυμόνες από κατάσταση που θα κυκλοφορήσει σε όλα τα τραπέζια.

Ιδιαίτερη χαρά για μας θα είναι η παρουσία των συγχωριανών μας που ζουν εκτός Αθηνών καθώς και νέων.

Για δηλώσεις συμμετοχής, προσφορά δώρων καθώς και για οποιαδήποτε λεπτομέρεια ή διευκρίνιση παρακαλούμε να επικοινωνείτε με τον Πρόεδρο της Αδελφότητας Βασίλη Παπακώστα, στα τηλέφωνα 6977 029 268 και 210 64 47 328

 

2011-03-02T20:34:03+00:00

Leave A Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.