Ανοιχτή πρόσκληση για την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 5 μ.μ. στο νέο Ηράκλειο Αττικής

Το παρόν και το μέλλον της Αδερφότητας είναι η νεολαία μας. Μέχρι σήμερα δεν καταφέραμε να συσπειρώσουμε το μεγαλύτερο μέρος της. Και επειδή με το να καταγινόμαστε να ψάχνουμε τι πράγματι έχει φταίξει, μπορεί να μην καταλήξουμε σε ασφαλή συμπεράσματα, για αυτό το λόγο, θα επιχειρήσουμε να γίνουμε πιο πρακτικοί.

Πιο συγκεκριμμένα: Καλούμε τους νέους, δηλαδή ηλικίας από +-20 έως +-40 ετών, καθώς και όσους ή όσες αισθάνονται αώνια έφηφοι, φοιτητές, σπουδαστές, νέους επιχειρηματίες, νέους επιστήμονες, νέους υπαλλήλους, εργαζόμενους σε οποιοδήποτε τομέα ή ανέργους, σε μια συνάντηση γνωριμίας στην καφετέρια Amanti των συμπατριωτών μας υιών Ξενοφώντα Σταύρου, που βρίσκεται στην οδό Πρασίνου Λόφου Αρ. 4 κοντά στο σταθμό του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 5 μ.μ.

Πρόθεσή μας είναι να καθιερωθεί η συνάντηση αυτή για την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα στο ίδιο σημείο. Αυτό θα εξαρτηθεί από αυτούς που θα παίρνουν μέρος στη συνάντηση. Οι ίδιοι μπορούν να αλλάξουν και το χρόνο, αλλά και το σημείο συνάντησης. Θα παρακαλούσαμε λοιπόν τους γονείς nα ειδοποιήσουν και να ενθαρρύνουν τα παιδιά τους ώστε να πετύχουμε μια μαζική συμμετοχή. Θα φροντίσουμε ώστε τα παιδιά που δεν γνωρίζουν ή γνωρίζουν έστω και λίγους συμπατριώτες να μην αισθάνονται άσχημα. Είναι και μια ευκαιρία να γνωριστούν ακόμη και στενοί συγγενείς. Στην πρώτη συνάντηση οι καφέδες και τα αναψυκτικά θα προσφερθούν από την Αδελφότητα.

Ο ρόλος των συντονιστών στην πρώτη συνάντηση ανατέθηκε στους Κωνσταντίνο Καλαμίδα, τηλ. 6945 49 54 19, Ιωάννη Καραμπά, τηλ. 6971 81 30 60 και Κωνσταντίνα Παπακώστα τηλ. 6977 08 03  51, από τους οποίους μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνηση.

Θα είμαστε εκεί να σας περιμένουμε.

2011-11-01T04:46:46+00:00

Leave A Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.