Δελτίο τύπου για το 7ο Φεστιβάλ Μουσικής Γοργομύλου

Με συμμετοχές πολλών καλλιτεχνών από το χώρο της ροκ και με ελεύθερη είσοδο διοργανώνεται το Σάββατο 7 & την Κυριακή 8 Αυγούστου από το Μορφωτικό και Πολιτιστικό Σύλλογο το 7ο Φεστιβάλ Μουσικής Γοργομύλου στην πλατεία του Γοργομύλου του Δήμου Ανωγείου Πρεβέζης στην Ήπειρο.

Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο7 Αυγούστου στη συναυλία, που θα ξεκινήσει στις 1900συμμετέχουν :

  • Bad Dog
  • Fade Out
  • Puppets ( metallica tribute )
  • The Skelters ( U2, The Beatles tribute )
  • Γ. Γάκης & Troumblemakers ( DOORS tribute )

Την Κυριακή 8 Αυγούστου, με ώρα έναρξης επίσης 1900, το φεστιβάλ θα κλείσουν οι

 

Μαγεκαπάμα

Norma

15 50

Π. Μουζουράκης

Hannibal

Γ. Μηλιώκας & Γ. Γραμματικού

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Φεστιβάλ Μουσικής Γοργομύλου ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Γοργομύλου το καλοκαίρι του 2004. Το 1ο Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε με πενιχρά μέσα, χαμηλό προϋπολογισμό και με τη συμμετοχή τοπικών συγκροτημάτων. Ωστόσο, η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη με αποτέλεσμα το 2ο Φεστιβάλ να έχει περισσότερες συμμετοχές συγκροτημάτων.

 

Σταθμός για την εξέλιξη του Φεστιβάλ ήταν η συνάντηση των διοργανωτών με το συγκρότημα 15 50 για το 3ο Φεστιβάλ. Οι επόμενες διοργανώσεις χαρακτηρίζονται από τη συμμετοχή των 15 50 και γνωστών ονομάτων της ελληνικής μουσικής σκηνής. Στη σκηνή του Φεστιβάλ Γοργομύλου, που πλέον έχει ως επίσημη ονομασία Festival Rapido Molino, έχουν ανέβει ο Γ. Γιοκαρίνης, Λ. Παπαδόπουλος, Ν. Ζιώγαλας, Γ. Ζουγανέλης, Μπάμπης Στόκας, οι Socrates, Γ. Γάκης και Troumblemakers και πολλά ανερχόμενα συγκροτήματα από τα Ιωάννινα, την Άρτα και την Πρέβεζα.

 

 

Σήμερα το Φεστιβάλ Μουσικής Γοργομύλου αποτελεί καλλιτεχνικό γεγονός για την περιοχή της Ηπείρου και όχι μόνο. Η διοργάνωση πραγματοποιείται στην πλατεία του Γοργομύλου υπό την αιγίδα του Δήμου Ανωγείου.

 

2015-07-26T00:05:08+00:00

Leave A Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.