Διδασκαλία παραδοσιακών, δημοτικοί και λαϊκών Χορών στον Κήπου του Ζαπείου στην Αθήνα

Έπειτα από επίμονες προσπάθειες αρκετών ετών και με ενέργειες του συμπατριώτη μας Ευαγγέλλου Καλαμίδα, Προέδρου της 2ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων, βρέθηκε κατάλληλη αίθουσα για τη διδασκαλία στα μέλη και φίλους της Αδελφότητας παραδοσιακών δημοτικών και λαϊκών χορών.

Πρόκειται για αίθουσα του αίθουσα του Εθνικού Γυμναστηρίου \»Ι. ΦΩΚΙΑΝΟΣ\» που βρίσκεται στον Κήπο του Ζαπείου, απέναντι από το Παναθηναϊκό Στάδιο.

Η διδασκαλία θα γίνεται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από 7μμ ως και 9μμ και θα παρέχεται δωρεάν. Οι ώρες και μέρες μπορεί να τροποποιηθούν εφόσον όσοι συμμετάσχουν στο πρόγραμμα εξυπηρετούνται καλύτερα από κάποιες άλλες μέρες και ώρες. Χοροδιδάσκαλος είναι το μέλος της Αδελφότητας Αποστόλης Γεωργίου με τη συνεργασία της Έλενας Ζυγούρη και του Χρήστου Σταθόπουλου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητας αναμένει μαζική συμμετοχή.

Οι ενδιαφερόμενοι, ανεξαρτήτως ηλικίας, παρακαλουνται όπως επικοινωνούν με τον Πρόεδρο της Αδελφότητας στο τηλ. 6977 029 268 για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις.

2011-11-02T04:22:51+00:00

Leave A Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.