Παραδοσιακοί Δημοτικοί και Λαϊκοί Χοροί στην Αθήνα

Όπως είχαμε αναφέρει στο προηγούμενο φύλλο της εφημερίδας μας, έπειτα από επίμονες προσπάθειες αρκετών ετών και με ενέργειες του συμπατριώτη μας Ευαγγέλου Καλαμίδα, Προέδρου της 2ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων, βρέθηκε η κατάλληλη αίθουσα για διδασκαλία στα μέλη και τους φίλους της Αδελφότητας παραδοσιακών δημοτικών και λαϊκών χορών.

Πρόκειται για αίθουσα του Εθνικού Γυμναστηρίου «Ι. ΦΩΚΙΑΝΟΣ» που βρίσκεται στον Κήπο του Ζαππείου, απέναντι από Παναθηναϊκό Στάδιο, Όλγας αριθ. 1

Η διδασκαλία θα γίνεται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από 6 μμ έως 8 μμ και θα παρέχεται δωρεάν. Χοροδιδάσκαλος είναι ο Αποστόλης Γεωργίου με τη συνεργασία της Έλενας Ζυγούρη και του Χρήστου Σταθόπουλου.

Το πρώτο μάθημα θα γίνει τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012 από 6 μμ έως 8 μμ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αναμένει μαζική συμμετοχή.

Οι ενδιαφερόμενοι, ανεξαρτήτως ηλικίας, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο της Αδελφότητας στο τηλ. 6977 029 268 για να δηλώσουν συμμετοχή ή για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις.

 

 

2012-01-08T16:50:26+00:00

Leave A Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.